Wie zijn we?

Cleaning Support in cijfers

personen
+ 1
locaties
+ 1
klanten
+ 1
gekuiste gebouwen
1
hoogwerkers
1

VCA

Gecertificeerd

personen
+ 1
klanten
+ 1
hoogwerkers
1

VCA

gecertificeerd

locaties
+ 1
gekuiste gebouwen
1

De combinatie van mensen, knowhow en materialen in eigen beheer overkoepeld door een systeem van veiligheid en structuur, maakt dat wij de geschikte partner zijn voor het reinigen van uw ramen.

Vision

Als jong en dynamisch bedrijf ziet Cleaning Support zichzelf binnen enkele jaren als een van de belangrijkste spelers in de Belgische schoonmaak industrie.

Waarom Cleaning Support?

Digitaal ingesteld

Maakt onderscheid in kwaliteit en communicatie

Praktisch belang van veiligheid

De kracht van ons bedrijf ligt in het bezit van al onze materialen, zonder dat we daarvoor afhankelijk zijn van derden.

Our aerial work platforms examples:

JMB-M hot water high-pressure cleaner

In addition, we have various osmosis devices available and a built-in high-pressure system (up to 250 bar + steam function up to 140 degrees), namely the JMB-M hot water high-pressure cleaner.

Own Power Source & Autonomous Operation

The latter is versatile in use (roofs, facades, driveways) thanks to its own power source and autonomous operation, especially in places where no electricity is available.

Klanten

Werk met ons

Cleaning Support is een vooruitstrevend bedrijf met tal van carrièremogelijkheden. De uitzonderlijke groei van het bedrijf heeft een positieve invloed op de groei van uw carrière.
Cleaning Support ondersteunt ook onze individuele groei door middel van educatieve en persoonlijke ontwikkelingsprogramma's. Aangemoedigd worden om verder na te denken over wat we in ons persoonlijke leven willen bereiken, is zeker iets dat bijdraagt ​​aan ons geluk.
Need Help? Talk to us now!