Over Ons

Over ons

Wie? Wat?

Cleaning Support is een kleine KMO die zich uitsluitend toespitst op glasreiniging en hogedrukreiniging. Ons team bestaat uit 24 personen waarvan 21 gecertificeerde glazenwassers en 3 alpinisten.

Naast meerdere osmosetoestellen en hogedruk/stoomsystemen, zijn wij tevens in het bezit van 2 hoogwerkers nl. van 20 meter hoog en 30 meter hoog. Maar wat voor ons primordiaal is, is veiligheid. Daarom zijn we sinds kort ook VCA-gecertificeerd. Dit om onze klanten nog beter en veiliger van dienst te kunnen zijn.

Deze combinatie van mensen, knowhow en materialen in eigen beheer overkoepeld door een systeem van veiligheid en structuur, maakt dat wij de geschikte partner zijn voor het reinigen van uw ramen.

Visie

Cleaning Support ziet zich als jong en dynamisch bedrijf binnen enkele jaren als één van de belangrijkste spelers in de Belgische glazenwasserij. Dit vertaalt zich in het huidig gebruik van technologische innovatie op en naast de werkvloer & het verder nastreven van digitalisering. Hierbij proberen we net dat onderscheid te maken op vlak van kwaliteit en communicatie, waarbij we de veiligheid van alle betrokkenen steeds hoog in het vaandel dragen.

De sterkte van ons bedrijf wordt gevormd door het bezitten van al onze eigen materialen, zonder beroep te moeten doen op derden om werken uit te voeren.

Onze hoogwerkers zijn hier een voorbeeld van. Daarenboven hebben we verschillende osmosetoestellen voorhanden en een ingebouwd hogedruksysteem (tot 250bar + stoomfunctie tot 140 graden), nl. de JMB-M warmwater hogedrukreiniger. Deze laatste is veelzijdig toepasbaar (daken, gevels, opritten) dankzij de eigen krachtbron en de autonome werking, zeker op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is.  

REFERENTIES