Pressure Cleaning

Veelzijdige krachtbron, mét het milieu in gedachte!

Pressure Cleaning

icon box image

PRESSURE CLEANING

Ons ingebouwd hogedruksysteem (250bar + stoomfunctie), de JMB-M warmwater hogedrukreiniger is veelzijdig toepasbaar dankzij de eigen krachtbron en de autonome werking, zeker op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is. Hij kan worden ingezet voor allerlei soorten oppervlakten zoals gevels, daken, opritten, parkings,… .

Deze hogedrukreiniger is uitgerust met de nieuwste groene technologieën o.a. een intercoolingsysteem dat ervoor zorgt dat het water uit de tank gebruikt wordt voor motorkoeling en voorverwarming via de warmtewisselaar. Dit systeem zorgt voor een brandstofbesparing van 33% in vergelijking met andere traditionele trailers. Met het milieu in gedachte, is er tevens een automatisch stopsysteem dat de hogedrukreiniger uitschakelt wanneer er een halfuur geen reinigingsactiviteit is.

 

Bovendien is er de mogelijkheid om met gesloten beschermkap te werken, waardoor er gereinigd kan worden met minder dan 85decibel. Hierdoor wordt geluidsoverlast voorkomen en is deze hogedrukreiniger bijgevolg overal inzetbaar.

REFERENTIES

Wil je graag met ons samenwerken? Neem dan snel contact op of bel +32 486 43 08 82