Glasreiniging &
Pressure Cleaning

Daar zijn we goed in!

Diensten

icon box image

GLASREINIGING

Algemene glazenwasserij is door de jaren heen onze specialiteit geworden. De som van ons uitgebreid personeelsbestand, ervaren glazenwassers en een ruim assortiment aan materialen in eigen beheer (hoogwerkers, osmosetoestellen en hogedrukreinigers) maakt dat wij ons moeiteloos van anderen zijn beginnen onderscheiden door een snelle, kwaliteitsvolle en persoonlijke service te kunnen aanbieden. Dit maakt ook dat onze diensten makkelijk inzetbaar zijn voor projecten van verschillende soorten omvang.

Tenslotte behaalden wij het VCA-certificaat, wat staat voor het hoogste veiligheidslabel in de  sector. Hiervoor hebben wij heel wat voor ondernomen: opleidingen gevolgd, onze accommodatie op afgestemd en nieuwe materialen voor aangekocht.

Al dit maakt dat wij ervan overtuigd zijn, dat wij de perfecte partner zijn voor uw ramen!

icon box image

PRESSURE CLEANING

Ons ingebouwd hogedruksysteem (250bar + stoomfunctie), de JMB-M warmwater hogedrukreiniger is veelzijdig toepasbaar dankzij de eigen krachtbron en de autonome werking, zeker op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is. Hij kan worden ingezet voor allerlei soorten oppervlakten zoals gevels, daken, opritten, parkings,… .

Deze hogedrukreiniger is uitgerust met de nieuwste groene technologieën o.a. een intercoolingsysteem dat ervoor zorgt dat het water uit de tank gebruikt wordt voor motorkoeling en voorverwarming via de warmtewisselaar. Dit systeem zorgt voor een brandstofbesparing van 33% in vergelijking met andere traditionele trailers. Met het milieu in gedachte, is er tevens een automatisch stopsysteem dat de hogedrukreiniger uitschakelt wanneer er een halfuur geen reinigingsactiviteit is.

Bovendien is er de mogelijkheid om met gesloten beschermkap te werken, waardoor

er gereinigd kan worden met minder dan 85decibel. Hierdoor wordt geluidsoverlast voorkomen en is deze hogedrukreiniger bijgevolg overal inzetbaar.

REFERENTIES

Wil je graag met ons samenwerken? Neem dan snel contact op of bel +32 486 43 08 82